27.04.2020 | 0:46
Лестър готви 4,5 млн. паунда за талант на Славия
"Лисиците" са приготвили 4,5 млн. паунда за 18-годишния халф Филип Кръстев

Славия реди най-големия трансфер в историята си. „Белите“ може да продадат на английския Лестър младия талант Филип Кръстев. „Лисиците“ са приготвили 4,5 млн. паунда за 18-годишния халф, твърди в. „Дейли Мейл“. Шампионът във Висшата лига от 2016 г. вече е отправил официално запитване до „Овча купел“.

Кръстев направи пробив в състава на Златомир Загорчич. Той започна като титуляр в последните 5 мача, в които отборът записа 4 победи, и има общо 25 участия за мъжкия тим, в които вкара един гол – при 3:1 над Дунав на 24 февруари. Кръстев има и една асистенция при 2:1 над Левски на 1 март. На „Герена“ той даде отличен извеждащ пас, с който разсече защитата и осигури асистенция за първия гол на Ивайло Димитров. А дебютът му за мъжете беше още през 2018 г.

„Моята цел е да пробия в Европа и да играя в първенство от топ 5. Обстановката в отбора е супер. Всички опитни футболисти ми помагат и ме подкрепят. Най-добре се чувствам в средата на терена – зад нападателя или като опорен халф. Работя върху всички аспекти от играта – физика, техника, неудобен крак, защото ако искаш да си на ниво, трябва да се стремиш да правиш всичко“, каза пред Топспорт Кръстев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране