23.08.2018 | 17:37
Лудогорец решава всичко още в Грузия

Лудогорец ще се опита да предреши сблъсъка с Торпедо Кутаиси още в първия мач, който е днес от 19.00 часа в Тбилиси. Двата тима се изправят в плейоф за влизане в групите на Лига Европа, а мениджърът на „орлите“ Пауло Аутори обяви, че не го интересува съперника.

„Трябва да постигнем нашата цел, да превъзмогнем това препятствие и да продължим. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Няма значение противникът. Важно е как ще играем ние и как ще си свършим нашата работа. Наясно сме, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем.

Няма значение, че отиваме да играем в Грузия. Без значение на мястото и противника, искам да виждаме конкурентен Лудогорец. Това е процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкретността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи“, сподели на заминаваме Аутори.

Бразилският специалист разкри и причината, за да вземе със себе си група от 22 играчи. „Нашата цел е колективът да бъде заедно. Вратарят Ренан се възстановява, все още не е напълно готов“, допълни той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране