10.02.2021 | 14:22
Марешки май изтрещя: Дончева не можа семейство да направи, а иска власт
Останалите в студиото на БНТ онемяха, стъписани от дебелашкото поведение и дори самата Дончева не можа да отвори уста да отвърне

Веселин Марешки прекрачи границите на приличното поведение и атакува в тв ефир личния живот на Татяна Дончева с грозна реплика. „Който не може да създаде семейство, е трудно да помислим, че може да управлява България“, изстреля бизнесменът-политик по време на разгорещен  дебат в предаването на БНТ „Референдум“.

Марешки изригна с неуместната реплика, докато Дончева отговаряше хипотетично на въпроса с кого евентуално би водила преговори в бъдещия парламент след изборите за съставянето на кабинет. Движението на Дончева е част от коалицията „Изправи се! Мутри, вън!“ на „Отровното трио“ и Мая Манолова, разказва Лупа.

„Само от това предаване да си помислите трябва ли ви истински парламент, с нормални и сериозни хора, които да дискутират и на базата на аргументи да взимат решение. Или ви трябват едни самозванци, със странно усещане за себе си, които са вече в историята и плуват във висините? Защото ако напълните парламента с това, което е досега, ви гарантирам катастрофа.”, отсече юристката след размяна на остри реплики и обиди в студиото между Валери Симеонов, Веселин Марешки и Иво Мирчев от ДБ.

Дончева сподели, че има златно правило в политиката, което никога не е изоставяла. „Разбирам се с хора, които се занимават със сериозните проблеми сериозно и съм ги намирала във всички политически сили, с които съм работила. И нямам никакъв проблем с тези колеги да седна да обсъждам въпроси и да стигнем до решение.”, увери  тя.

В момента, в който добави „само със смислени хора, които имат професия и глава на раменете и могат да взимат решения”, Марешки я прекъсна и „сервира“ скандалната реплика.

След намесата на шефа на „Воля“, останалите в студиото онемяха, стъписани от дебелашкото поведение и дори самата Дончева не можа да отвори уста да отвърне.

Личният живот на устатата юристка бе коментиран нецензурно преди повече от 10-ина години от Румен Петков, чиято реплика „Тишината в спалнята ражда безумия” се подмята по повод и без повод като колоритна фраза.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране