16.03.2021 | 13:34
Мая се размечта за кабинет „Манолова-Трифонов-Иванов“
Бившият зам.-шеф на парламента от БСП нападна Столетницата за това, че не са били активни в протестите срещу кабинета на Бойко Борисов

Лидерката на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова изплю камъчето и обяви, че се надява в следващия парламент да си партнира с Демократична България и Има такъв народ. „Това са нашите естествени партньори“, каза тя в интервю за „Свободна Европа“.

„Ако получим заедно 160 места в парламента, няма да се налага да търсим подкрепа от други субекти“, калкулира Манолова.

Бившият зам.-шеф на парламента от БСП нападна Столетницата за това, че не са били активни в протестите срещу кабинета на Бойко Борисов от лятото досега и че вместо това на топло са стоели в Народното събрание. И за пръв път заяви, че не смята да подкрепя правителство на червените.

Манолова пак подчерта, че няма никакво намерение да подкрепя ГЕРБ и ДПС. По думите й сега Бойко Борисов управлявал задкулисно с ДПС.

„Aко исках да направя партия с машинки за гласуване, имах достатъчно време и можех да го сторя“, каза още тя.

Бившият омбудсман засегна и темата за ваксините, като изрази възмущение, че България е договорила при съмнителни обстоятелства най-много дози от британско-шведкия фармаконцерн, чийто представител у нас е майката на евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел – Зоя Паунова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране