19.10.2018 | 10:43
Нахвърлиха се срещу футболиста, направил скандални разкрития: Долен лъжец! Гнус ме е от теб!
Треньорът Красимир Мечев афектиран от думите на Стефано Кунчев

„Долен лъжец! Гнус ме е от теб!“. С тези думи се нахвърли треньорът Красимир Мечев срещу Стефано Кунчев. Бившият вратар на младежкия национален отбор направи редица разкрития. Бившият мъж на фолкдивата Малина обаче е един от засегнатите. Мечев не остана длъжен на футболиста, когото нападна чрез коментар под статията ни от вчера.

„Кунчев, позволявам си да ти отговоря при все, че ме е гнус от теб. Ти си едно много просто момче и долен лъжец! Затова и не може да просперираш във футбола, но това е друга тема. Моля те, повече не ми споменавай името и не ме коментирай в интервютата си“, обръща се Красимир Мечев към Стефано Кунчев.

„И като заключение ще кажа само, че аз съм професионалист във футбола и треньорската професия така, че ако реша да правя такова злодеяние никога няма да ти дам на теб тези 20 хиляди евро, а ще ги разделя на четиримата защитници и работата готова. Дано да си ме разбрал, аматьор такъв… та да ти помогна, ако няма удар във вратата. Как ще пуснеш два гола, бе? Това ти е за домашно“, пише още бившият мъж на Малина.

Както е известно, Мечев заедно с още един човек са предлагали 20 000 евро на Стефано Кунчев през 2012 година, навивайки го да допусне два гола в мач на младежкия национален отбор с Австрия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране