01.03.2021 | 9:10
Насам, народе! Сергията за предизборни лъжи отвори (видео)
В листите на БСП са децата на видни партийни другари, редом до именити червени и сини футболисти

И тези избори няма да минат без нелепи, комични и странни коалиции или мандатоносители. Както и без паднали от небето кандидати в партийните листи.

Това пише в коментар към традиционното си видео в понеделник изданието „СЕГА“.

Под дубайското слънце Васил Божков реши да гони „хунтата“ с регистрацията на провокативния Георги Георгиев-Готи. Звездата на актьора Георги Георгиев-Готи изгрява още през 2016-а, когато партията му издига за президентския пост Митьо Пищова. После актьорът сложи Евгения Банева за водач на листата за евродепутати, а сам се кандидатира за кмет на София.

Желанието за власт рязко помогна на Валери Симеонов и Веселин Марешки да забравят доста неприятни реплики, разменени съвсем скоро. Новоизлюпените ортаци на принципна база забравиха и подигравките на Марешки към акциите на Валери Симеонов за шума по Черноморието.

Нелепо и абсурдно бившият седесар Стефан Софиянски и неговите свободни демократи се оказаха в коалиция със Съюза на комунистите.

Шуробаджанащината е на почит и преди тези избори. Съпругата на евродепутата от ВМРО Андрей Слабаков – Ернестина Шинова, е кандидат за родния парламент.

В листите на БСП са децата на видни партийни другари, редом до именити червени и сини футболисти. Подреждането на предизборната сергия продължава.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране