06.08.2020 | 0:21
Нашенец се намърда в леглото на щатска звезда
В двеминутното видео се виждат кадри, заснети в леглото, романтични вечери, но и разговори

Българският модел Георги Русев се пъха под завивките с пищното си гадже Дарси Силва в ново риалити. От трейлъра към шоуто, излъчването на което ще започне на 16 август по канала TLC, става ясно, че в него ще има още много пикантни кадри на нашенеца и знойната блондинка. Но и се разкриват драми в отношенията между двамата. Риалитито е със заглавие „Дарси и Стейси“ и се върти около сестрите близначки, станали суперпопулярни с предишно шоу. От трейлъра се разбира, че фабулата се върти именно между 45-годишната тв водеща Дарси и модела Георги Русев.

В двеминутното видео се виждат кадри, заснети в леглото, романтични вечери, но и разговори, вещаещи сериозни драми в отношенията им. Дарси говори за 13 години по-младия Георги като за „горещо, секси българско момче“. А за отношенията си с него като за твърде прекрасни, за да е вярно“.

Въпреки това в един момент от клипа се вижда, че Дарси провежда с красавеца разговор за миналото му и дали има или няма тайно дете. Отговорът не става ясен, но тя се разплаква. „Искам бъдеще. Писна ми от това“, казва тя през сълзи. Дарси се среща с Русев преди повече от година, след като той се свързва с нея през социалните мрежи. Минава известно време, преди нашенецът да замести в леглото й бившият Том Брукс.

Водещата казва, че отношенията й с Русев са много различни от тези, които е имала с Брукс и предишните си гаджета. „Той е секси и горещ отвън и отвътре и е толкова любвеобилен“, казва Дарси и добавя: „Обръща ми много внимание и е много, много мил. Той също е много спокоен и просто се забавляваме заедно. Това, което най-много обичам, когато съм с него, е, че просто мога да бъда себе си. Ние сме много съвместими и всичко просто пасва. “

Георги Русев, който е завършил Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“, от години се подвизава зад океана. Там той гради успешна кариера като модел. Дефилирал е на ревютата на куп известни дизайнери. За някои от тях е снимал и рекламни фотосесии. Има и няколко корици на списания. Освен това е сертифициран масажист. И явно се справя отлично в тази област. Сред клиентите му са куп американски знаменитости. Една от тях е певицата, актриса и бивша Мис Америка Ванеса Уилямс, пише България днес.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране