04.05.2020 | 10:14
Никита Михалков разкри пъклен световен заговор на Бил Гейтс
Руският режисьор директно обвини милиардера, че се стреми към контрол върху населението на земята чрез микрочипове

Големият руски режисьор Никита Михалков заподозря милиардера и филантроп Бил Гейтс, че иска да постави чип на всички хора на планетата. Режисьорът заяви това в ефира на авторската си програма „Бесогон ТВ“.

Според Михалков основателят на Microsoft иска да устрои световен апокалипсис: „Крайната цел е да намалим човечеството, което потребява твърде много и консумира много кислород, храна и всичко останало“, каза той.

Режисьорът отбеляза, че вместо ваксинации, компанията възнамерява да чипира човечеството: „В човешкото тяло се имплантира чип, който играе ролята на контролен орган, за да гарантира, че характеристиките на ежедневната дейност са някаква криптовалута.“

Като доказателство Михалков показа патент, регистриран от Microsoft Technology Licensing, под номер WO/2020/060606. Режисьорът отбеляза, че номерът на патента е подобен на „числото на звяра“ от Библията: „Това по някакъв начин е тревожно „060606.“

Преди това авторите на програмата „Човекът и законът“ на Първи канал на руската телевизия посветиха свой сюжет, посветен на основателя на Microsoft, наречен „Троянският кон на световната пандемия.“ Създателите на програмата разказаха разпространените онлайн непотвърдени теории на конспирацията, които казват, че милиардер иска да унищожи част от човечеството.

В края на април Гейтс изрази своите предположения за това кога светът може да се върне към нормалното си състояние след пандемията на коронавирус. Според милиардера за планетата ще са необходими от една до две години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране