16.11.2019 | 15:47
Порногигант стъпи в България, търси актьори
Канадската продуцентска компания организира кастинг на 19 декември, но не уточнява в какво ще се състои самото набиране на кандидати и на какви условия трябва да отговарят те

Гигантът в порноиндустрията „Брейзърс” стъпи на родна земя и търси българи да се снимат във филми за възрастни.

Канадската продуцентска компания организира кастинг на 19 декември, но не уточнява в какво ще се състои самото набиране на кандидати и на какви условия трябва да отговарят те. В официалната си страница във Фейсбук Брейзърс  обявяват само, че търсят млади и мотивирани момчета и момичета, които да станат част от екипа им.

Седалището на основаната през 2005г. Брейзърс е в Канада, а основна дейност е продуцирането на порнографски филми, пише „Телеграф”. Те снимат най-вече в САЩ, но не е изключено и България да стане част от локациите за снимки. Засега българския екип не издава никакви подробности, не е посочено и мястото за кастинга.

Компанията притежава и мрежа от 31 различни в жанрово отношение интернет сайтове, предоставящи платен досъп до порнографски материали. В началото на миналия месец порногигантът направи предложение на половинката на българската кеч звезда Александър Русев – Лана, От компанията са изгледали внимателно клиповете, които Световната федерация по кеч пусна и в които блондинката се целува на сцената и е под завивките с колегата на Русев – Боби Лешли.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Причината за избирането на България за евопейско седалище на порно компамнията е. Където и да идеш в Западна Европа Публичните домове и уличните проститутки са множеството Българки със Българи сутеньори,това а славата на Българите. Редовните Българи на запад които са установени в страната знаят езика на страната са образовани,работливи и работат за уважавани фирми на префесионални позиции. Тези хора нямат нищо общо с хората както ги наричат тук че ходят на гурбет(гурбет би трабвало да е гост работник) които са Български криминален континген от
    сутеньори,грабители,крадци,джебчии,проститутки и измамници. които никак не се свенят да направят незнаещите и уязвими новодошли а и не само нови българи в свои жертви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране