28.01.2020 | 14:42
Потрес! Вергов показа при Цитиридис как се пуска биде без ръце
Пред водещия популярният актьор изигра скеч с въображаем хигиенен душ

Първият гост в новото вечерно шоу на bTV – Юлиан Вергов показа нагледно пред тв аудиторията как се пуска биде без ръце, пише Hotnews.bg.

Пред водещия Николаос Цитиридис популярният актьор изигра скеч с въображаем хигиенен душ. Преди да стигне до комичната сцената, Юлиан разказа как преди години, докато си почивал в апартамента си на партера, видял през прозореца крадец, който се опитвал да измъкне касетофона от колата му. Вбесен, той изхвърчал от вкъщи и се сбил с дребния престъпник. За разлика от Вергов обаче, противникът му бил въоръжен с отвертка и през цялото време го удрял с нея. Когато тупаникът приключил, Юлиан се запътил към вкъщи и установил, че не може да отключи вратата на дома си – всичките му пръсти били счупени. Наложило се жена му, с която тогава били само гаджета, да го закара в „Пирогов“. След като се прибрал с гипсирани ръце Вергов усетил, че му се ходи по голяма нужда.

Отишъл в тоалетната, свършил работа и една тогава включил, че няма как да се хигиенизира с изпочупените си горни крайници, пише lupa.bg. За да не изпадне в конфузна ситуация пред любимата си, той измислил хитър начин да се справи геройски сам. „Да знаете, има изход, не е толкова трагично! Влизате в банята. С кутрето на едната ръка, което единствено можете да движите, сваляте подвижния душ на земята. Настъпвате го, за да не шава и да не плиска наоколо. Пускате водата, отново с кутрето, а със свободния крак проверявате температурата на водата, за да не се изгорите. После натискате с крак душа така, че струята да плиска от пода към вас и да изпълнява функцията на биде. След това заемате поза ала Жан Клод Ван Дам“, обясни Вергов и приклекна в страничен напад над въображаемата струя, предизвиквайки истеричен смях и аплодисменти в публиката на шоуто.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране