26.09.2020 | 12:51
Президентът няма да прави партия
Румен Радев подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа
Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града. По време на визитата си президентът коментира няколко актуални теми. Сред тях: скандала със снимките от дома на премиера Бойко Борисов, оплакванията от страна на журналисти, че нямат достъп до депутатите в новата сграда на Народното събрание и политическите си намерения.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа. „Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям“, заяви Радев, цитиран от БНТ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране