25.03.2020 | 23:15
Рецептата на Стоичков: Чесън, лук и топла вода
Животът в САЩ се е променил в последните седмици

Носителят на Златната топка за 1994 г. Христо Стоичков сподели пред испанския спортен вестник „Mundo Deportivo“, че се пази много внимателно да не се зарази с коронавирус, най-вече за да предпази близките си. От дома си в Маями, където е със семейството си, той споделя, че животът в САЩ се е променил в последните седмици.

“Много се пазя. Ям много чесън, лук, пия топла вода и стоя дълго време под душа с гореща вода, за да се опазя от този вирус. Тук съм със семейството си – с Мариана, моята съпруга, с тъщата ми, която е на 80 години и трябва много да внимаваме с нея, защото вирусът е опасен най-вече за възрастните. Дъщеря ми живее наблизо, но от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава много лесно”, разкри той.

“Мерките в Маями са все по-драстични. Първо училищата се опразниха, след това плажовете. Следим с голямо внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на починалите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден спортист, през целия си живот спортувам. Здрав съм, но внимавам много, за да не засегна тези, които най-много обичам”, сподели Стоичков.

“В Испания трябва да сте внимателни. Знам, че броят на заразените и починалите расте, а болниците са претоварени. Този коронавирус ни дава много ясна картина за света”, завърши Камата, цитиран от БГНЕС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране