06.01.2019 | 12:13
Рибери полудя, псува на майка, баба и цяло родословно дърво
Футболистът разкритикува и журналистите, от чиито материали за себе си е меко казано разочарован

Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери изригна със скандална тирада в Twitter и Instagram, след като беше обвинен в прахосничество.

Със серия от съобщения в социалните мрежи, футболистът напсува злостно свои критици, възмутили се от начина, по който той отпразнува Нова година.

35-годишният Рибери посрещна 2019-а в тузарски ресторант в Дубай заедно със съотборника си Роберт Левандовски.

Собственик на заведението е известният готвач Нусрет Гьокче, който сготви на Рибери позлатена пържола, струваща 1200 евро.

Французинът качи клип във Facebook със златното ястие, но беше масово атакуван с недоволни коментари.

Той бързо реагира с гневна и доста нецензурна тирада.

„Нека да открием 2019 година, като направо си изясним нещата. Да започнем със завистливите, недоволните – тези хора, които са се появили на този свят само заради дупка в някой презерватив: Да ви ш*бам майките, бабите и цялото родословно дърво“, написа Рибери.

„Успехът ми е преди всичко благодарение на Бог, на мен и на любимите ми хора, които повярваха в мен. Останалите сте само камъчета в чорапите ми!“

Рибери разкритикува и журналистите, от чиито материали за себе си е меко казано разочарован и се оплака, че не получава медийно внимание, когато дава пари за благотворителност.

Атаката срещу него беше продължена от популярната френска журналистка Одри Пулвар, която написа в Twitter: „Господин Рибери, ако не знаете какво да правите с парите си, има доста каузи по света, нуждаещи се от вашата финансова подкрепа“.

В отговор Рибери пусна снимка от интервю, което Пулвар е правила със заглавие „Правя каквото си искам с парите си“ и я нарече псевдожурналист.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране