15.11.2020 | 13:09
Румен Овчаров: Тандемът БСП-Радев е алтернатива на статуквото
Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите, каза той

Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите. Предателството е краят на болните амбиции“. Така в „Денят започва с Георги Любенов“ Румен Овчаров описа депутатите, които напуснаха парламентарната група на левицата. Според него те нямат политическо бъдеще.

Овчаров коментира и тезата за предполагаемия разкол между лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев. По думите му в момента управляващите „ровят в такъв сценарий“, защото това играе в посока на запазване на статуквото“.

„Тандемът БСП-Радев в настоящата ситуация, към момента изглежда като най-сериозната алтернатива на статуквото в България сега… Без една от двете страни такава алтернатива няма“, категоричен е Овчаров.

Що се отнася до мерките за справяне с кризата Румен Овчаров разкритикува остро управляващите както за действията им в здравен аспект, така и в икономическо отношение. Нужни са таргетирани действия – конкретни, насочени към определени прослойки от населението. Той защити и мнението на опозицията за реално преизчисляване на пенсиите.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране