15.08.2020 | 13:22
Румен Петков: Да сменим Борисов по борисовски, не е смяна
Никой здравомислещ човек не може да си представи дуета "Дани Девито и Баце" да пишат Конституция

Аз не съм виждал по-жалък политик от това, което видях днес у Борисов. Страх, ужас от дистанцирането му от властта и абсолютна неадекватност.

Това заяви в предаването „Студио Actualno“ председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той коментира предложенията за свикване на Велико народно събрание и промяна на Конституцията, които бяха лансирани от премиера Бойко Борисов по-рано през деня.

Мисля, че за всички е ясно, че ГЕРБ нямат никакво нито морално, нито управленско, нито интелектуално право да говорят за промени и за реформи, каза Петков. Аз мисля, че никой здравомислещ човек не може да си представи дуета „Дани Девито и Баце“ да пишат Конституция. Това е абсурд, категоричен бе още Румен Петков.

Той посочи, че хората са излезли на улицата, защото са чули вулгарния език на министър-председателя. Хората видяха шкафчето с един милион евро и кюлчетата – това ги изкарана улицата, коментира Петков, като поясни обаче, че на протестите не се вижда утрешния ден, тъй като младите хора, които са на площадите, трябва да знаят какво искат.

Да сменим Борисов по борисовски, не е смяна и протестът не трябва да бъде яхан политически, защото това ще свали доверието от недоволството, стана ясно още от думите на Румен Петков.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране