07.05.2024 | 12:42
Сервитьорка роди син от този чалга изпълнител, жена му е бясна
Детето се е родило на 10 април и носи името Калоян

Макар известно време Борис Дали упорито да криеше новината, че му се е родил трети син, в крайна сметка той все пак потвърди информацията. Причината да не се похвали с щастливото събитие е, че третият му син е от друга жена, а не от съпругата му Лили Станчева, с която се разделиха преди пандемията – тя го напусна с двете им деца.

Дали посочва, че синът му се е родил на 10 април и носи името Калоян. Той подчертава, че не го е крил, най-близките му хора знаят, дори почерпил подобаващо по този повод в заведение, където купонът продължил до зори. Той обаче не намира за нужно да споделя толкоз лични неща и не желае да присъства с тях в медиите. Вместо това предпочита да говорят за песните му.

Определя сина си като голям сладур и много контактен, но същевременно е кротък и не ги буди през нощта – спи си, не плаче. Относно майката на детето, певецът подчертава, че тя също е добре. Като цяло всички у тях са добре, заключава той, но не пожела да уточни коя е новата му жена, както и откога датира връзката му с нея.

Мълвата носи, че след като се разделил със съпругата си, певецът завързал връзка със сервитьорка от столично заведение, която започнала миналата пролет. Неколкократно се разделяли, но след това отново се събирали. Миналото лято дори ходили заедно на море и през август тя забременяла. Решили, че ще задържат детето и ще заживеят заедно като семейство. Борис Дали живее с новата си половинка в апартамент в София, който е взел под наем.

Това се налага поради факта, че в родния му Бобов дол живее бившата му половинка Лидия Станчева с двете му деца – на 18 и 11 години. В бранша коментират, че бившата му съпруга, с която успели да се разведат едва през миналата година, е бясна от появата на третото му отроче

. Ако се вярва на слуховете, тя дори пратила изключително злъчен есемес на мъжа, с когото живя цели 20 години и дари с две деца.

Източник: Уикенд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране