16.09.2020 | 15:17
Шефът на Военното разузнаване със скандални голи снимки и чат (снимки 18+)
Велко Атанасов бил единственият достоен за това място, разбирай шеф на военното разузнаване, и това било ясно от категоричността на първото изказване на „торбичката“ - Красимир Каракачанов

„Нивото“ на военното разузнаване лъсна с цялата си прелест чрез размаханото голо „достойнство“ на предложеният от военния министър Красимир Каракачанов – пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa „Вoeннa инфoрмaция“. Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване.

Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС, пише сайтът „Афера“.

Им дълга и напоителна писмовна сага между и.д. шефа на Военното разузнаване, готвен за постоянен шеф, гъмжаща от подмокрящи, влажни излияния с неслучайна жена.

Жена, която е бивш служител на ДАНС и в момента на знаков пост, от който зависят важни дела, твърди медията.

Според източници от военното разузнаване срещите между двамата се провеждат в квартири на разузнаването, популярни като явочни квартири.

В кореспонденцията между въпросната жена и и.д. шеф на Военното разузнаване, жената пише, че възлюбленият и полк. Велко Атанасов бил единственият достоен за това място, разбирай шеф на военното разузнаване, и това било ясно от категоричността на първото изказване на „торбичката“.

„Торбичката“ очевидно е Каракачанов, предполага изданието.

Полковник Велко Атанасов, който сега е и.д. директор на служба „Военна информация“ ще поеме командването на службата въпреки, че не отговаря на условията на Закона за службата, стана ясно още в началото на годината. За тази цел трябва да бъде променен законът. Измененията са заложени в “преходни и заключителни разпоредби” на проект за промени в закона за отбраната. Те са написани от екипа на министър Красимир Каракачанов.

Причината полк. Ангелов да не може да бъде назначен на поста веднага е, че той е полковник, а по специалния закон за службата, тя може да бъде оглавена само от висш офицер с генералски чин.

На този етап дали снимките са реални, или не, няма доказателства. Повече подробности вижте тук:

Линк към оригиналната статия: АФЕРА

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране