17.12.2020 | 15:54
„Щрабаг“ вече е генерален спонсор на „Левски“
Договорът е влязъл незабавно в сила

Обещаваният на „сините“ фенове вече два месеца договор с генерален спонсор на „Левски“ е бил получен с официален подпис на спонсора днес в 12:55, съобщи на официалния си сайт и във „Фейсбук“-страницата си клубът.

Това е австрийският строителен концерн „Щрабаг“, който оперира в България от 2002 г. Той работи по транспортни инфраструктури, високо и инженерно строителство. Построил е сградата на летище „София“, Мегапарк-София, Мегамол и др. Представителите на австрийския концерн у нас са корпорациите „Минерал 2000“ ЕООД, „Ц-Дизайн“ ЕООД, „ТРА“ ЕООД, „ЩРАБАГ БРВЦ“ ЕООД.

Договорът е влязъл незабавно в сила и още утре в 18 ч., когато е мачът срещу „ЦСКА-София“, футболистите на „Левски“ ще излязат с логото на „Щрабаг“ на фланелките си. Не се съобщават обаче никакви параметри – нито каква сума ще отделя спонсорът за клуба, нито за колко време е предвидено да продължи сътрудничеството.

Ето и официалното съобщение от „Левски“

Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране