05.07.2019 | 11:35
СНИМКИ: Гришо си падал по колежка, тя обаче не е от най-големите красавици
Димитров бил хлътнал по австралийката с британски паспорт Джоана Конта

Григор Димитров отново е вперил поглед в жена! Дали обаче става въпрос за чувства или просто сексуална тръпка, можем само да гадаем. Подобен тип информация е прекалено лична и е много трудно да надникнеш зад завесата и да се разбереш цялата истина.


Макар и не цялата, БЛИЦ разбра, че Гришо е хлътнал по австралийката с британски паспорт Джоана Конта. Той бил впечатлен най-вече от тялото й и от красивите й дълги крака. Още преди месец Григор се е сприятелил с Джоана в социалната мрежа и двамата понякога си чатят и коментират. Няма обаче подробна информация дали хасковлията е започнал в свой стил да действа с намерението да свали тенисистката. Всъщност, няма и как да има…

Публична тайна е, че Григор обича един познат лаф, произлязъл от народа: „Хвани си кака, за да те отрака”. Предишните му известни в цял свят дами бяха по-големи от него – както Мария Шарапова, така и най-вече Никол Шерцингер, която е с цели 13 години по-възрастна.

Сега обаче нашият хубавец явно се е прицелил в нещо по-свежо – Джоана Конта е негов набор, родена е през 1991 година. Любопитното е, че той е по-голям от нея само с… един ден. Гришо е роден на 16 май, а Джоана на 17.

Конта се появява на белия свят в австралийския град Сидни, където преминава детството й. През 2012 година получава британски паспорт и оттогава започва да се състезава под флага на Великобритания. В момента е на 133-о място в световната ранглиста при жените, а най-високото й класиране е 88-а позиция (през август 2016 година).

Джоана притежава и трети паспорт, освен австралийския и британския – унгарски.

Защо унгарски ли? Защото нейните родители са маджари. Тя има сестра от предишен брак на баща си, а в жилите й тече спортна кръв. Нейният дядо Тамаш Кертеш е бил футболист на Ференцварош (тима, с който Лудогорец ще мери сили в първия квалификационен кръг на Шампионската лига).

Освен това той е бил и старши треньор на националния отбор по футбол на Гана.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране