26.08.2018 | 22:21
Стойчо Стоев смени Топчо в Арда

Стойчо Стоев е новият треньор на Арда. Той замени Елин Топузаков, който набързо бе натирен заради слабите резултати във Втора лига.

В последния кръг новакът във втория ни ешелон, който иска да заслужи промоция в елита, загуби при визитата на Несебър и това е накарало шефовете на тима от Кърджали да махнат Топчо. За Стоев пък това е първи отбор от 2 г. За последно той води Левски, а с назначаването му в Арда се надяват футболистите да разгърнат истинския си потенциал. В първите пет кръга тимът записа едва два успеха, като и загубите са толкова. Отборът пък предимно е изграден от футболисти с доста мачове в елита и очакванията са да нямат проблеми с повечето отбори.

Треньорската смяна е трета във Втора лига. Първо ЦСКА 1948 изгони Валентин Илиев, а почти по същото време наставникът на Кариана Ерден Атанас Джамбазки беше изхвърлен за година от БФС, след като наби съдия.

Отборчето от Северозападна България даже вече покани Илиев да замени Джамбазки, който отказа. Така Кариана бе поет от Веселин Великов, който постигна значими успехи с Дунав в елита, а за последно води Царско село. Великов ще проведе утре първа тренировка с отбора, а дебютът му ще бъде през уикенда, когато Кариана приема Пирин.

Мястото на Илиев в ЦСКА 1948 пък зае Петко Петков, който дълги години работи при Гриша Ганчев в Литекс.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране