09.03.2020 | 12:04
ЦСКА готви протести заради тотото и „Левски”
Защо държавата налива милиони и за "Ботев" и "Локомотив", а ние плащаме наем за стадиона си, ядосват се червените фенове

Привържениците на ЦСКА от най-проблемната трибуна – сектор „Г”, заплашиха с протести заради намеренията на държавата да финансира „Левски” чрез рекламен договор с Българския спортен тотализатор. Вчера премиерът Бойко Борисов лансира идеята тотото да се рекламира чрез футболния тим от „Герена”, което бе прието на нож от запалянковците на ЦСКА.

„..Как да изключим абсолютния парадокс държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна фирма, чиито собственици са с повдигнати двуцифрен брой обвинения от прокуратурата, сякаш всичко е наред? Или може би е редно да припомним как точно въпросният сектор без козирка бе построен и от кого отново с парите на българския данъкоплатец?

Или как ходещият плачещ емотикон Тити Папазов фалира баскетболния клуб „Левски” с 12 млн. лева дълг, от които държавата не получи нито една стотинка, за да се появи впоследствие баскетболният Франкенщайн „Левски- тире Лукойл”?…”

се казва в декларацията на феновете на ЦСКА. Те негодуват и срещу намерението на държавата да налее десетки милиони левове за стадионите на пловдивските „Локомотив” и „Ботев”, както и срещу финансирането на „Берое” от ТЕЦ „Марица Изток”.

В декларацията си феновете отбелязват, че ЦСКА е единствения клуб, който плаща наем за стадиона си. „Ако тези безобразия продължават да се развиват пред очите ни и занапред, запазваме правото си на протести където и както намерим за добре”, завършва декларацията на привържениците от Сектор Г. Цялото обръщение на привържениците на ЦСКА може да прочетете на Фейсбук страницата „Трибуна сектор Г“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране