02.07.2020 | 15:51
ЦСКА-София уволни Крушата, новият наставник е Стамен Белчев
Формално от клуба посочват, че Милош Крушчич сам е изявил желание да напусне и подал оставка

“ЦСКА-София” освободи треньора Милош Крушчич часове след загубения финал за купата на България от “Локомотов” (Пд) след дузпи.

Новият наставник е Стамен Белчев, който дори води днешната тренировка на отбора в подготвителната база в Панчарево. Очаква се след занятието, той да бъде представен официално.

Формално от клуба посочват, че Крушчич сам е изявил желание да напусне и подал оставка, която е била приета от ръководството. Заедно с него си тръгва и помощникът му Деян Фияла. Ето официалното съобщение:

“Армейци,

след загубения финал за Купата на България, наставникът Милош Крушчич декларира желанието си пред клубното ръководство да освободи поста като старши треньор. Той пое своята отговорност за неуспеха и подаде оставка, която бе приета от собствениците на клуба. Заедно с него си тръгва и помощникът му Деян Фияла.

ЦСКА пожелава на двамата професионални успехи занапред!”

Новият треньор Стамен Белчев бе на снощния финал за купата и още след провала на “ЦСКА-София” се появиха съобщения, че той ще замени Крушчич. Белчев води отбора в периода 2016-2018 г. , а за последно бе начело на “Арда”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране