18.10.2020 | 19:54
Тя го зарязала, той я гръмнал… Вижте испанската драма между Марио и Хабибе от Кърджали
Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици, казват роднините на испанеца

Бившият военен Марио е застрелял кърджалийката Хабибе в Майорка, защото тя го зарязала. Това разказват пред местни медии близки на испанеца, които са убедени, че Марио не е планирал предварително убийството и самоубийството си.

„Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени“, твърди сестрата на Марио.

Тя разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където българката работела като сервитьорка. Станали двойка едва преди няколко месеца, а преди две седмици кърджалийката обявила, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен.

Той понесъл раздялата много зле и бил объркан. Опитвал многократно да се свърже с Хабибе. Все още не е ясно как двамата са се срещнали във фаталния ден на бензиностанцията, където се разигра кървавата драма.

Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Изключва се версията, че Марио е купил оръжието за лов.

Всичко показвало бившият военен се е сдобил с пушката с намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие. Според близки на убитата българка, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив. А Хабибе споделяла с тях, че се страхува именно от това.

Glas.bg

2 коментара

  1. Ramosss каза:

    Темерут, ти си тъпак. И такъв ще си останеш.А и сигурно си нацист.Жалко и за такива като теб.

  2. Темерут каза:

    Жалко за испанеца. Ничий живот не трябва да се пропилява заради някаква гнусна турско-циганска гад.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране