03.08.2018 | 8:47
Ултраси на Хайдук безчинстват в Белград

200 хърватски фенове потрошиха бензиностанция на път за София

Ужасяваща група от около 200 хърватски фенове безчинстваха по пътя към България за реванша на любимците им със Славия, игран снощи на Националния стадион „Васил Левски“.

Миналата вечер ултрасите щурмуваха бензиностанция около Белград, а за да пресекат безчинствата им, се очакваше хърватите да бъдат ескортирани от границата.
Трима работници от бензиностанцията разказаха за атаката на феновете, която по думите им е оставила страшни щети. „Стояхме неподвижни, когато се изсипаха 200 човека.

Когато видяхме, че започват да драскат графити и да лепят стикерите си навсякъде, разбрахме, че са извън контрол. Скрихме се в храстите, докато не си заминаха. Бяха откраднали храна и напитки, а имаше и много счупени неща в бензиностанцията. Добре, че нямахме други клиенти, защото можеха да пострадат. Бензиноколонките са добре защитени и нямаше как да направят нещо по-сериозно, но пораженията са страшни.

Правим оглед и ще съставим списък за щетите“, коментираха служители, свидетели на атаката на ултрасите. Снощи Славия посрещна Хайдук във втория мач от II предварителен кръг на Лига Европа след загуба с 0:1 в първия мач. ЦСКА-Сф пък гостува на австрийския Адмира Вакер след класически успех с 3:0 в София.  

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране