31.10.2019 | 16:38
Във Варна БСП (Гуцанов) е с Костадинов, БСП (Нинова) не е
Избирателите бяха поканени да гласуват по съвест, примерно - с "Не подкрепям никого"

Нека избирателите гласуват по съвест – такава е официалната позиция на БСП – Варна за балотажа в неделя. Тя бе огласена днес на пресконференция от вече бившия кандидат-кмет на партията Анелия Клисарова и депутата Иван Иванов. Вчера пък градската партийна организация, де юре и практически подчинена на Борислав Гуцанов, призова за подкрепа на лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Националистът ще се изправи в неделя срешу Иван Портних от ГЕРБ. Иванов припомни, че в бюлетината има опция “Не подкрепям никого”, тоест не е задължително да се избира конкретно между участниците.

Той и Клисарова се мотивираха с подкрепа за Луковмарш от страна на лидера на “Възраждане”. Припомниха негови изяви срещу роми и т.н. Двамата представят становището на националното партийно ръководство.

Успоредно с това продължава бясната вътрешна стрелба. На пресконференцията бе съобщено, че всички “другари”, работили за други кандидати или участвали отделно на вота, ще бъдат изключени. А те не бяха малко. И именно те бяха посочени като виновници за загубата във Варна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране