23.01.2019 | 10:04
Венци Стефанов: Гласувалите за Десподов са джендъри
"Футболист на годината бе порнография", заяви босът на Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg след днешната контрола на белите срещу Арка (Гдиния), която завърши 0:0. Босът на белите говори за подготовката на тима, но се върна и към класацията “Футболист на годината”. Ето какво каза:“Днес играха два състава, предимно млади. Даде се шанс на всички да се обиграват – без Дарко и Ради, които са в начален етап на подготовка. Виждате прекрасни терени, всичко е прекрасно. Ако е така до края на подготовката, ще имаме шанс да се подготвим добре.

Вероятно няма да има нови, но по принцип селекцията е отворен процес. Има толкова много футболисти, които са свободни. Испанецът според мен е добър футболист, но не знам какво е решил Загорчич. Ако има друг такъв футболист като него, можем да го привлечем.

За Андреа Христов се бяхме разбрали още миналата година. Нормално е двама братя близнаци да са заедно. Смятам, че така ще разкрият напълно своите възможности. Все пак Италия е водеща сила, играят големи футболисти, след като и Роналдо е там – какво да говорим”, каза Стефанов относно входящите и изходящи трансфери на Славия.

“Надявам се да имаме сили да се преборим за шестицата. Ако не, поне седми, за да имаме шанс да играем с четвъртия”, обяви целите на тима белият бос, след което коментира и класацията “Футболист на годината”.“Не ми е удобно да кажа каква точно е анкетата “Футболист на годината”. Подигравка. Пълна подигравка. Да кажем порнография. Нямам нищо против Антов, сигурно е надежден футболист, но колко минути има в игра. Има в Черно море, има това момче от Лудогорец, което е преотстъпен, има нашият Йомов. Има толкова други момчета, които са играли и показали израстване и качества. Не им прави чест на вашите колеги, които са се навели. Много мразя хора, които обичат да се навеждат. Сега нали има една нова раса между мъж и жена или нещо такова. Как се казваше?! Джендъри. Трябва да имаш достойнство. Че си от ЦСКА и мразиш Петков или че спасил дузпите на Левски…

Една седмица преди церемонията знаех избора, знаех за тази порнография. Говорих с Гошо Петков и му казах: “ние сме от Славия и сме достатъчно интелигентни и възпитани. Не да бойкотираме, а да отидем. Да покажем, че сме хора с достойнство. Независимо, че са ни обидили и подценили, да не слизаме до джендърското ниво”, добави Венцеслав Стефанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране