28.09.2020 | 5:52
Видни отломки седесарчета, гордеете ли се с мадам ОДИ ПЕШ БЕ?
Управлението на днешната държава е осеяно и бъка от хиляди г-жи ОДИ ПЕШ БЕ и това се вижда с просто око всеки ден
И нали съм си чепат характер, та нека запитам тези светила отломки от СДС от 90-те години и други подобни, които хулят от сутрин до вечер протестите, видяха ли някой простак или простакеса да е взела микрофона на площада и да ръси бисерите на тази, не знам и аз как да я нарека. Я г-жа ОДИ ПЕШ БЕ или ПКП, или какво ли не още.

Ами хора аз ги слушам тези които говорят по площадите. Ами някои от тях говорят и много по добре от това което бих говорил аз.

Ами я изслушайте словото на Отец Дионисий на 6 септември. Ами такова слово на този ден не е произнасяно през последните 76 години в България. Я погледнете и чуйте Ренета, а и много други които се качват да говорят. Аз се гордея с тях и ги подкрепям.

Е, да ви запитам видни отломки седесарчета, вие гордеете ли се с мадам ОДИ ПЕШ БЕ, и наистина ли вярвате, че тя ще ни опази от лукавата Русия, или от хитрите комунисти. Абе момчета, на една армия и сложи некадърно ръководство и си спечелил войната и без битки бе. Старо и познато от как свят светува. А управлението на днешната държава е осеяно и бъка от хиляди г-жи ОДИ ПЕШ БЕ и това се вижда с просто око всеки ден.

Петър Бояджиев, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране