04.11.2020 | 13:05
Владислав Горанов се оказа неоткриваем за КЗД
Често го срещат в тузарски ресторант до Руския културно-информационен център
Бившият финансов министър Владислав Горанов се оказа неоткриваем за Комисията за защита от дискриминация /КЗД/. По тази причина днес се провалиха две от делата срещу него.

 Те бяха заведени от адвокатите Албена Белянова и Николай Хаджигенов заради изказването му от края на март м. г.: „Маргинал, ако търсим етимологията, обикновено това са хората, които са се самоизключили и нямат никаква връзка с държавата”.

От Комисията обяснили, че не са успели да връчат на Горанов призовките, понеже не го намерели на заявените адреси, където уж живее. В същото време читатели на Фрог съобщиха, че откакто стана бизнесмен и регистрира консултантска фирма, почти всеки ден той  може да бъде видян в ресторант, намиращ се до Руския културно-информационен център. Те допълниха, че Горанов не отива там само да хапва, но и да провежда срещите си, заради което се задържа доста дълго време- от преди обяд до следобед. Тази информация би могла да помогне на служителите на КЗД, в случай, че проявят упорство в издирването му.

Делата срещу Владислав Горанов са насрочени за 10 март 2021 г, съобщават адвокатите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране