16.03.2020 | 0:50
Властта се точи за мощно ЕВРО усвояване! Борисов разпределя 1,36 млрд.евро от ЕС за коронавируса
Със сигурност тези пари няма да стигнат да нуждаещите се

Упоритите слухове, че истерията с коронавируса в България е напълно измислена от управляващите, за да приберат пари от ЕС или други световни финансови институции, започнаха да получават частично потвърждение. Масовата психоза, създадена от правителството на Бойко Борисов през последната седмица, парализира страната чрез т. нар. „извънредно положение“. Според официална пропаганда, от китайската зараза починаха 74-годишен мъж и 62-годишната му съпруга, която имала сърдечни проблеми.

Вчера от Европейската комисия съобщиха, че България ще получи общо €812 милиона от обявената от ЕС сума за борба с коронавируса,

В петък Еврокомисията съобщи, че е готова да увеличи на €37 млрд. сумата за тази цел. Част от сумата ще бъде отпусната като ликвидност, а друга част – от съответния бюджет на ЕС. България ще получи съответно €122 млн. и €690 млн. Освен това, страната ни все още не е усвоила €546 млн. по европейските структурни и инвестиционни фондове след обявяването на Инвестиционната инициатива за отговор на коронавируса. Страните членки, на които са останали тези пари, ще ги използват срещу заразата, вместо както досега да ги връщат в хазната на Съюза. Така България ще разполага със сумата от €1,358 млрд. по това направление.

Парите от Европа са налице и сега започна мащабното им усвояване – както само ГЕРБ го умее. Със сигурност обаче тези пари няма да стигнат да нуждаещите се.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Намериха нова златна мина управляващите на България, време е да си купят по един два нови ролс ройса да си сменят любовниците и да им купят нови юъщи с изглед към морето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране