07.01.2019 | 0:01
Война между Благой Георгиев и Венци Стефанов!
Ще подмина глупака с мълчание, заяви шефът на Славия
Истинска словесна война се разрази между бившия футболист на Славия Благой Георгиев и шефа на „белите” Венци Стефанов. Двамата си отправиха остри реплики, а освен това ще има и съдебно дело, съдейки по думите на футболиста.

„С този човек винаги съм се държал с уважение и винаги съм казвал, че благодарение на него съм станал това, което съм. Аз си търпя, търпя, слушам, но той пък не спира да говори. Дал съм интервюто на моята адвокатка, която също ще го уведоми и него (бел.ред. за заведеното дело)”, заяви Благой Георгиев пред Нова телевизия.

„Да си знае, да не се крие. Аз на Венци му бях „златната кокошка” (в Славия). Много ме обиди това, което каза той. За мен този човек е без собствено мнение. Давайки тези интервюта, той настройва всички фенове на Славия и хора срещу мен. Той като види микрофоните, все едно вижда печено прасе. Нарани ме, защото него съм го чувствал близък човек”, каза още Благой Георгиев.

Не закъсня и отговорът на боса на Славия Венци Стефанов. „Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, заяви Стефанов пред Спортал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране