26.08.2018 | 22:24
Вратар закопа Витоша Б срещу Ботев Пд

Николай Георгиев провали Витоша Б срещу Ботев Пд в мача от VI кръг на Първа лига. Вратарят имаше основна вина и за двата гола на „канарите“. Първо Тодор Неделев (33) стреля от фаул в обсега на стража, който не успя да избие топката с една ръка и тя, след като се удари в напречната греда, се оплете в мрежата му. В самия край пък Георгиев не успя да изчисти върната към него топка, а Густаво Алфонсо му я отне и необезпокоявано подпечата успеха на „канарите“. За тях това е трета победа, с която те остават на 7 т. от лидера Левски, но се изкачиха на 4-то място.

„Стояхме по-добре на терена и имахме доста положения. Сами си направихме труден мача с пропуските. Радващо е, че създаваме, но взимаме грешни решения в последната фаза, трябва да поработим по тази тема. Все пак важното е, че взехме успеха. След загубата от Локо ПД говорихме, че това е минало и трябва да гледаме напред. Надявам се да имаме по-голяма увереност след този успех.

Най-вероятно с Дуде Ндонгала ще разтрогнем. Когато е готов за игра Антонио Вутов, ще започнем да го използваме. Надявам се да привлечем още един състезател, имаме варианти“, обяви треньорът на Ботев Николай Киров-Белия.

„Лошо е – два мача срещу директни съперници почти не създадохме положения, може би нямахме сега концентрация пред гола. Ако вкараш ранен гол и втори, мачът отива в друго русло. Но важни са най-вече трите точки. Нормално е да има настроение след спечелен мач. Срещу ЦСКА ще има голяма еуфория. Трябва да излезем със самочувствието от първото полувреме в този мач“, каза Неделев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране