02.05.2021 | 16:38
Защо Бил Гейтс си вярва, че Земята е негова?
Този късоглед, необщителен и идеологически пристрастен и странен човек си е въобразил, че отговаря за планетата, коментира Такър Карлсън

„Гейтс заработи милиарди с тромавия си корпоративен софтуер. Но не възприема себе си просто като милиардер. Смята се за Бог, който контролира Слънчевата система“, анализира в седмичния си коментар звездата на „Фокс нюз“ Такър Карлсън.
Той разказва това, което и без друго мнозина по света си мислят и се опитват да изговарят на глас – че Бил Гейтс е решил да надскочи обикновената филантропия, като си поиграе малко на господар на планетата.

Проблемът е в това, отбелязва Карлсън, че всеки, който напише някъде, че Бил Гейтс се опитва да контролира живота ни, бива веднага докладван от доносниците и е заклеймяван от фалшивите екипи за проверка на фактите в социални мрежи и сайтове, като проводник на теорията на конспирацията“.

За читателите с IP адрес извън територията на България, гледайте видеото през този алтернативен линк: https://rumble.com/vgea0n-27540023.html 

Всяка неделя „Флагман“ ви предлага актуалния седмичен коментар на един от последните смели журналисти в САЩ Такър Карлсън. Мнозина вече замлъкнаха, уплашени от либерално-глобалистичните цензура и натиск. През изтеклата седмица бе направен опит да бъде запушена устата и на Карлсън, за което той ще разкаже в коментара си следващата неделя – пак тук, с български субтитри, във „Флагман“.

Божидар Божков, Флагман

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране