22.11.2018 | 12:38
Генерал Деси отрича де е била в спрения автомобил на НСО
Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, опроверга появилите се информации, че е била в автомобила на НСО, който вчера е бил спрян от полицията заради движение в насрещното платно на столичния булевард „Фритьоф Нансен“.

„Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил. Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”…

Нека е ясно – колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И… това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил… Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой…“, написа Радева на страницата си във Фейсбук.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране