22.01.2015 | 22:41
74-годишна жена подмлади вагината си
Тя не искала да й е "суха и увиснала", тъй като си хванала младо гадже

Визията стои в основата на всички сексуални желания и е напълно нормално да искаме да изглеждаме добре за човека до нас. Някои хора започват да ходят на фитнес, други решават да окастрят храста, а трети решават да се възползват от процедури по подмладяване, увеличаване и събуждане на половия орган. Такава е историята на 74-годишната жена, която решила да се подложи на процедура по подмладяване за своя 30-годишен приятел. Абигейл не правила секс цели 20 години, преди да срещне настоящия си партньор и изведнъж усетила онова приятно чувство на „Да те лъхне вятърът“. Жената отишла при лекари за помощ, но те й отказали, защото според тях е рисковано да правят всякакви интервенции.

Всеки път, когато лекарите откажат, интернет предлага купища хора и треньори, които са способни да помогнат срещу съответната сума. Абигейл се обърнала към Лиса, която няма медицинско образование, но пък е сексуален педагог и предлага лек тунинг на женската вагина.

Лиса лекува сухотата и „увисването“, което дори не желаем да си представяме. Дами, не се притеснявайте, ние сме тук, за да Ви споделим тайната рецепта за подмладяване на милото. Трябва Ви една супена лъжица с витамин Е, кокосово масло, което се бори със сухотата, мед за зареждане с антиоксиданти и яйце, което да придаде добър цвят на кожата за най-добър резултат.

Процедурата може да се прави и у дома, но преди това ще трябва да държите вашето цвете поне 15 минути на пара, за да стимулирате кръвта. Мехлемът се поставя около 10-15 минути в женското тяло, а резултатите идват до 6 месеца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране