13.03.2021 | 21:31
Андрей Райчев: Няма да има кабинет ”Борисов 4”
Според него е напълно възможно тази година да има повече от два парламентарни вота
Социологът Андрей Райчев не вярва да има еднолично управление на кабинет Борисов 4, защото настроенията срещу премиера от лятото не са изчезнали. За него логиката е да се направи експертно и временно правителство, но Бойко Борисов няма да изпусне мандата.

„Всеки резултат от вота ще бъде изненада и всичко е възможно да се случи. Но трябва да се каже, чи никоя партия не превърна страха от заразата в оръжие, което е липса на манипулация по тази линия“, заяви пред NOVA NEWS социологът.

Според него е напълно възможно тази година да има повече от два избора. Райчев смята, че първото място на ГЕРБ е изненада, когато се погледнат събитията от лятото насам.

Разстоянието между ГЕРБ и БСП се увеличава, не защото ГЕРБ върви напред, а защото БСП върви назад, въпреки че Корнелия Нинова спечели битката в партията.

За Райчев ДПС са в много благоприятна позиция, както във вътрешен, така и във външен план и са в подем. Могат да станат трети.

А според него Слави Трифонов трябва да продължи да мълчи, защото той е енигма, нещо като Симеон Сакскобурготски, това ще му даде повече шансове да остане на третото място.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране