16.01.2015 | 20:24
Анита Мейзер ляга под ножа, не ще да е грозна
Пишман миската първо ще оперира носа си

За да не предизвиква повече гаври към себе си, Анита Мейзер вече си е записала час за ринопластика при известен пластичен хирург в САЩ.

Пишман миската е решила да започне пълната си промяна именно от обонятелния си орган, който в момента прилича повече на камба. За да е сигурна, че операцията ще бъде успешна и няма да я загрози още повече, Мейзер е предпочела да се довери не на роден специалист, а на такъв отвъд Океана.

Освен това по този начин Анита се надявала да избегне новата вълна гаври, които корекцията й със сигурност ще предизвика. Според запознати корекцията на носа е едва началото. Анита Мейзер твърдо си е наумила да си докара съвсем нова физиономия и след това ще се подложи на корекции и на скулите и на брадичката.

А също и на операция за повдигане на клепачите. Друг е въпросът дали това ще спре подигравките към нея. Както знаете, тя си спечели негативна слава не само с непонятното си участие на Мисис Свят, ами и с прекалено голямото самочувствие, което демонстрира след пълното фиаско на конкурса. Вместо да потъне вдън земя от срам, задето ни изложи по такъв безобразен начин, Мейзер навири нос и заяви, че се е представила повече от достойно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране