08.08.2019 | 1:44
Арда реди изненадващ трансфер
Новакът в елита взе и юноша на Аякс

Пореден трансферен удар за Арда (Кърджали). Мащабната селекция на водения от Стамен Белчев новак този сезон продължава, а клубът е постигнал договореност с нападателя Спас Делев, съобщава „Гонг“. Той ще бъде представен официално още в четвъртък.

Стартиралият кариерата си в Пирин Благоевград записа добри години в ЦСКА, а в чужбина е обличал екипа на турския Мерсин, както и испанския Лас Палмас, след това премина през Локо Пловдив и Берое, а за последно игра в полския Погон.

Със сигурност след привличането на нападателя от село Ключ атакуващата мощ на Арда ще е една от най-добрите в efbet Лига, а тимът с качествената селекция със сигурност ще погледне по-сериозно към място в първата шестица.

След изиграването на 4 кръга от старта на първенството Арда заема четвърто място с актив от 8 точки и все още не познава вкуса на поражението.

В същото време от новака в елита обявиха, че медицински прегледи ще премине Даррен Сидоел, след което ще подпише договор с клуба.

Холандският футболист е юноша на Аякс. Там той играе пет години, след което е продаден за 500 000 паунда на английския Рединг като най-перспективния млад талант. От там преминава в холандския Рьозеларе, където от началото на годината е неизменен титуляр. Даррен Сидоел е минал през абсолютно всички национални гарнитури на Холандия.

Той играе на поста централен защитник в Аякс и младежкия национален отбор, а в Рьозеларе е използван като дефанзивен полузащитник. Даррен Сидоел е на 21 години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране