09.03.2021 | 11:03
Беновска обяви Борисов за крал на България
Слави, Мая, Атанас Атанасов и Цветан Цветанов драпали за престола МУ...

Журналистката Беновска неведнъж е създавала усещане с коментарите си, че Бойко Борисов й е слабост.

В поредния си коментар тя атакува опозицията му и сравни Борисов с Крал.

Ето какво пише шефката на радио К2:

„Слави, Мая, Атанас Атанасов, да не забравя и Цветан Цветанов – драпат за Престола на Бойко Борисов. Корнелия Нинова потропва пред МС с черната си кобила . Най-настървен е, обаче, попадналият в президентството, Румен Радев.

Надуват йерихонски тръби и ни обещават всичко на света. Наоколо кръжи, обаче, самолетът на хазартния бос Васил Божков. Той, пък, обещава красиво българско лято. А , всички знаем, че през лятото ръсят за комари и кърлежи… Г-н Божков, кои „комари“ Ви ухапаха, кои „кърлежи“ Ви се впиха – назовете ги! Но! И отговорете – бил ли сте „комар“, или „кърлеж“ и кого ухапахте, че зорлян ставате политик?

Иначе. Ахмед Доган крачи с широка, но точно 1 крачка , напред. И не се страхува от властта. Ще я поеме. Кирил Домусчиев, КРИБ, го подкрепи публично. Г-н Доган, помните ли, имаше една игра: „Царю, честити, колко е часът?“ И отмервахме часовете или с великански, или с миши крачки… Г-н Доган, каква е вашата 1 крачка по размер – миша или великанска?

А, Бойко Борисов си кара джипката. И се пуска във ФБ . И си е 10 година на власт. „Кой и на какво основание иска, но и може ли да управлява България?! Радио К2 и „Беновска пита“ питаме….Има ли народ , който да ни каже на избори? Или? We will see… И чакаме, какво ще заръчаМУ.пр,. посланика на САЩ Херо Мустафа ?

Що ли си мисля, че на 4.4.21, в 0 часа тези, които днес се дерат: „Кралят е мъртъв!“ – Слави, Мая, Атанас Атанасов, Цветан Цветанов, Корнелия Нинова и Румен Радев – и драпат за „Престола“ на Бойко Борисов. Та, що ли ми се струва, че тези ще са най-гласовити и ще скандират за Борисов: „Да живее, Кралят“?!

Аз съм Беновска. И питам.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране