24.07.2015 | 0:02
Бербатов бил най-мързеливият футболист
Тоти пък попада в класацията заради честото самоволно напускане на тренировки

Димитър Бербатов оглави класацията на най-мързеливите футболисти. Холандското издание soccernews.nl изготви подреждане “Топ 10 на ленивците” в големите европейски първенства и първото място в него е отредено именно за българина.

В подреждането има и доста неочаквани имена като Франческо Тоти, Лео Меси, Давид Силва и Месут Йозил. Обяснението за наличието на Меси е, че с националния отбор на Аржентина той твърде често е незабележим и явно не се раздава толкова, колкото за Барселона. Тоти пък попада в класацията заради честото самоволно напускане на тренировки.

“Бербатов е футболист с две лица. В много случаи той вкарва красиви и важни голове, а най-често правеше това, докато беше в Манчестър Юнайтед. Но в същото време е играч, който често предизвиква раздразнение у футболисти и публика. Бербатов не е познат с добрата си футболна психика и може би това е една от основните причини още да няма отбор броени седмици преди началото на сезона в големите първенства”, пишат холандците за българина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране