01.12.2019 | 23:30
Биха шеф на Хебър след мача с Локо Сф в “Надежда”
Иван Папазов изрази крайното си възмущение от инцидентите след мача на неговия тим срещу Локо Сф

Собственикът на Хебър Иван Папазов изрази крайното си възмущение от инцидентите след мача на неговия тим срещу Локо Сф (3:3). Босът на клуба от Пазарджик разказа, че хората от тима в ложите са били нападнати с боксове и метални прътове и поиска изваждане на “железничарите” от групата.

“Случи се това, което не се е случвало и в “Б” окръжна група. Не знам по каква линия този отбор съществува и се намира в “Б” група и е претендент за “А” група. Нас като идваха да ни лицензират идваха 16 човека да ни проверяват къде са ни камерите, къде са ни виповете. Тук къде са? Нас ни биха като магарета, биха брат ми, отидете да го снимате да видите. В момента четири линейки не могат да обслужат хората, които са във випа. Главният виновник за цялата работа е на Бойчо Величков синът му. Ние ще заведем дело и ще искаме този отбор да бъде изваден от групата. Влязоха с качулки във випа и стана боя – с боксове, с метални прътове. Това го няма никъде. Да те бият като чудовище… тоя отбор трябва да бъде закрит. Иван Василев (шефът на Локо) е свестен човек, но тия покрай него – Бойчо Величков тоя селянин със сина му…. Той направи целия бой. Той извика феновете. Ние си даваме парите да ни бият хората ли? Този отбор трябва да бъде изхвърлен. Израдвахме за гола и затова стана цялата работа”, каза Папазов, цитиран от Спортал.

“Доста неприятен момент. В края на мача се получи напрежение между техни фенове и наши фенове. Неприятни епитети – стигна се до спречкване. Явно цялата ситуация се е разиграла тук пред стадиона. Наистина имало е юмручен сблъсък, за който съжалявам. Папазов ме обвини, че аз съм сценаристът на тази ситуация. Разбирам го, че е афектиран – разбрах, че брат му е ударен. Горе имаше спречкване, но цялата случка се разиграла вън пред стадиона. Камери в ложите нямаме, но доколкото разбрах човек с боксове е ударил брата на Папазов вън от стадиона. Аз се опитах да предотвратя ситуацията”, заяви изпълнителният директор на Локо Бойчо Величков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране