07.06.2016 | 21:45
БиТиВи се разграничи от скъсаната снимка на Плевнелиев
Сценаристът Филип Станев "реагирал емоционално"

bTV определи като емоционална реакция вчерашния акт на сценариста на “Шоуто на Слави” Филип Станев, който в ефир скъса снимка на президента Росен Плевнелиев. Телевизията публикува официалната позиция на телевизия bTV, която се появи на сайта на медията привечер днес.

В предаването в понеделник вечерта сценаристът от “Шоуто на Слави” Филип Станев скъса в ефир снимката на президента Росен Плевнелиев и го обяви за “политически труп”. Причината – държавният глава прати в Конституционния съд решението на парламента да допусне три от въпросите от референдум, иницииран от шоуто.

Ето и текста на позицията:

Уважаеми колеги,

Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев вечерта на 6 юни 2016г. по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция „Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране