18.07.2017 | 11:19
Бивш футболист на ЦСКА стигна дъното, остана без дрехи и подслон
Орлин Орлинов преспивал в хостели, просел дрехи от познати, не разполага със средства, а семейството му не искало и да чуе за него

Без подслон е останал бившият футболист на ЦСКА, Литекс и Славия Орлин Орлинов. Според “България Днес” талантът от село Галата живеел като бездомник по улиците на София.

Когато имал късмет, преспивал в хостели, просел дрехи от познати, не разполага със средства, а семейството му не искало и да чуе за него. Разведен, без работа и без близки до себе си, той скитал по столичните улици и на няколко пъти е бил разпознат от фенове, които били потресени от гледката на бившия си любимец.

“Изглежда пропаднал и неадекватен, нищо общо с онова момче, което се канеше да покори спортните върхове”, споделил пред изданието свидетел на състоянието на Орлинов.

Въпреки безспорните си футболни качества, той направи много грешки в личен план – необмислен ранен брак, забежки, развод, пиянски свади и скандали. Най-бруталната му изцепка е свързана с моделката Катрин Вачева, която се оплака, че той я е пребил и пусна снимки на обезобразеното си лице през 2010 година.

Бившата му съпруга пък разкри, че той често вдигал ръка на жени. Последната голяма любов на Орлинов беше популярната като Мис Джуки Габриела Радославова, но двамата бързо се разделиха.

Орлинов явно е нямал добра репутация и в съблекалнята на ЦСКА, защото преди три години бившият му съотборник Апостол Попов избухна срещу него в социалните мрежи.

“Тоя боклук да не говори за ЦСКА! Таверните го чакат. Най-големият боклук, да не казваме истини за него. Този наркоман е за затвора”, избухна Апата в профила на самата Габриела.

Иначе Орлин е от заможно семейство в ловешкото село Галата. Баща му е бивш борец и плати огромна сватба за чудо и приказ, характерна за онзи край. Той обаче наказваше жестоко Орлин при изцепките. Явно на фамилията й е писнало от Орлин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране