20.04.2016 | 0:01
Блатечки с нова любовница
Актьорът заби младата певица Александра от „България търси талант”

Асен Блатечки най-после заби участничка в „България търси талант”, пише „Всеки ден”. След многобройните любовни стрели, които изстреля във всевъзможни посоки, вечният Казанова все пак уцели. Невинната му жертва се оказа 20-годишната певица Александра Панайотова. Тя се раздаде до последно пред члена на журито, но въпреки това не стигна до финала.

Още при стъпването си на сцената хубавата студентка направи впечатление с емоционалното си представяне, а на звездата от „Фамилията” буквално му падна ченето по нея. Блатечки още тогава обяви, че съжалява, че вече е натиснал златния бутон, защото, ако можел, би го натиснал пак за Сашка. Все пак желанието му се сбъдна и благодарение на собствения си талант и усилия момичето стигна полуфинала, но не успя да се класира за финалите.

Клюката разказва, че през последните дни от снимките на шоуто Блатечки и Александра много се сближили и дори на няколко пъти си организирали вечери с продължение. Въпреки че певицата била запозната с тъмното минало на актьора и славата му на разбивач на женски сърца, тя все пак била впечатлена от чара му и паднала в любовния му капан.

„Блатечки е много галантен, когато си набележи някоя девойка. Свръхлюбезен, много мил и постоянно разправяше, че Сашка е най-нежното и красиво момиче в шоуто. Омагьоса я. Горката! Въобще не подозира, че това е негова стара отработена схема. И като спа с него, поне да я беше пуснал до финала, а той нищо не направи за нея!”, коментират хора от продукцията.

Родният Казанова не пропускал момент да се покаже като истински джентълмен и често радвал певицата с приятни нежни жестове, разчитайки, че малко жени могат да им устоят. Сашка пък била яко лапнала на въдицата му и мислела, че като си ляга с него, държи Господ за шлифера. Затова била като попарена, когато в неделя изненадващо отпадна за финала.
Дали любовната им история ще продължи след краха на надеждите й за победа в „България търси талант”, все още не се знае.

Клюката твърди, че в началото двамата правели уговорки да се виждат по затънтени места, за да не предизвикват слухове, но сега актьорът типично в свой стил бил потънал вдън гори тилилейски.

В шоуто Блатечки първо налази колежката си Михаела Филева, която бързо го сложи на мястото му. После си хареса танцьорката на пилон Даниела Христова, но и тя не му върза. „Важното е да не се отказваш. Може да е от третия път, ама все пак топна чушката”, смеят се близки на звездата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране