30.03.2021 | 12:38
Борисов атакува Манолова: Трябваше да видите как ми се моли за омбудсман!
За всеки свободен пост е идвала да се явява" по неин адрес, а сега щяла да изчегърта ГЕРБ...

„Тая госпожа, къде идваше и така се молеше… Не съм записвал човек през живота си, ама такива хора трябва да се записват. Как се молеше… Сега щяла да изчегърта ГЕРБ. Изчегъртай училището, изчегъртай залата, това сме направили. Така се чегърта…“ Така премиерът Бойко Борисов обясни предизборната ситуация в момента от Бяла, Русенско пред събеседниците си от местната власт и спортния министър Красен Кралев. Борисов неведнъж е твърдял, че става въпрос за бившия омбудсман Мая Манолова. Миналата година той обяви:

„Трябваше да видте как ми се моли за омбудсман. За всеки свободен пост е идвала да се явява“ по неин адрес.

А сега е на мнение, че целта на цялата опозиция била да всее суматоха в страната така, че да няма никаква стабилност. „Щели да изчегъртат ГЕРБ – да изчегъртат всичко направено? Как?!“, пита премиерът.

И добави, че бил убеден как опонентите му щели да заявят още на 4 април, че парламентарните избори не са честни. „Нито една своя програма не са защитили, мислят да вдигат данъци, да одържавяват болници и хората изпадат в ужас. Затова вие само показвате, да си направят изводите, нищо повече“, заръча Борисов по повод построеното на наличния си министър в поредната инспекция Красен Кралев.

Той подчерта, че кампаниите срещу ГЕРБ се развивали на фона на социологическите предсказания, че разликата с БСП била в рамките на до 4-5%.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране