13.02.2021 | 17:25
Борисов ни лук ял, ни лук мирисал – брани сина на Радев от министрите си
Внуците му ревали заради протеста пред къщата в Банкя

Бойко Борисов се впусна в поредната обиколка из страната. Докато го развеждаха из обекти в Ямбол и Елхово, пред дома му в Банкя се състоя протест. Той бе организиран от майките от организацията „Системата ни убива“ заедно с други критици на правителството. Пред къщата на Борисов реч държа някогашният служебен премиер Ренетa Инджова.

По същото време министър-председателят инспектираше пречиствателни станции покрай Тунджа. При посещението му в Елхово той се разгневи на недоволните. Едновременно с това призова синът на президента Румен Радев – Георги да бъде оставен на мира. От няколко дни близки до властта издания пишат, че той е бил арестуван след купон с други младежи в София. Че Радев-младши е присъствал на сбирката, заради която е била извикана полиция, потвърди преди дни здравният министър Костадин Ангелов. От президентството отрекоха младежът да е бил задържан, но спекулациите не спират.

Ние с баща му и по-големи глупости сме правили

Момчето на Радев го познавам. То е редко готино момче – симпатяга, спортист, красив, умен…оставете го на мира. Не ви ли е срам да правите така с децата?! Пак казвам – познавам го, много ми е симпатичен. На тая възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира„, заяви премиерът.

Куриозното в случая е, че скандалът със сина на Радев бе раздухан от министри от неговото правителството.

Монологът му започна с това, че децата и внуците „реват у нас“.

Те отишли, шпицкомандите на Мая, Радев и подобни политици…“, заяви Борисов. Ядосан, той призова политиците, които са направили това, да запомнят днешния ден.

Ще им ги пратя на снимка бебетата как реват. На снимки ще им ги пратя и да ги питам: „Демократи ли сте вие, бе?! Върховенство на закона ли е това, бе?! Какво искате вие?! Провокации, да се бият хората ли искате?!“ Докато им правиме това„, показа премиерът новата пречиствателна станция на Елхово. След това махна ядовите с ръка и се тръгна се скри от камерата. По традиция посещението бе предадено на живо във фейсбук страницата му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране