04.04.2021 | 9:25
Борисов от тъмната стаичка: Аз ли я сгъвам, или вие?
Премиерът гласува в Банкя, избра хартиена бюлетина
Все още премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя. Всичко беше излъчено по частната му телевизия, станала по-известна като „Севда ТВ“, където протече и цялата му предизборна кампания. Избра да гласува традиционно, с хартия.

„Аз ли я сгъвам, или вие“, провикна се Борисов от тъмната стаичка към членовете на секционната комисия, сякаш гласува за първи път. За бюлетината става въпрос.

„Дойде и този ден. Всички искахме да дойде, за да може народът да направи това, което искаше. Разбира се, можеше и да е със седмица по-късно ако не беше ината на президента. Да не пропусна да честитя на католиците Великден. Да, Радев избра тази дата“, заяде се пак Борисов.

„Това са най-скъпите избори. Над 150 млн. лв. ще излязат и ако някой иска през няколко месеца да ги даваме за избори, вместо да отиват за хората… Близо 50 млн. лв. отидоха за машините“, отчете той и благодари на всички участници по подготовката.

Кампанията на ГЕРБ била най-толерантната, партията получила изключителна подкрепа. Бойко Борисов заизрежда имената на европейските лидери.

„Манфред Вебер, Зьодер, Шарл Мишел, Зоран Заев, Орбан“ и т.н. и т.н. Много му били важни. Г-н Борисов, важни не трябва да са ви те, а българските избиратели.

След като мина през урната, настоящият министър-председател продължи с обиколката и се включи от Дивотинския манастир „Света Троица“. Влезе и в ролята на туристически гид.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране