20.06.2020 | 12:30
Борисов за снимките от спалнята с пачките с евро: Нали виждате как сладко спинкам, съвестта ми е чиста
Мислех да сложа табели в Борисовата градина - Това е от Борисов, Това е от Станишев, ама да е направено

Премиерът Бойко Борисов е на среща в Стара Загора с кметове и членове на ГЕРБ. Заедно с министър-председателя са финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара домакинът – кмет на Стара Загора Живко Тодоров.

Много желаещи имаше да са в залата, но ако ги сложим през стол, медиите ще напишат, че е много рехаво. Затова решихме, че е по-добре да ги глобиме, обясни Борисов, след като Тодоров съобщи, че областният управител ще бъде глобен за препълнената зала.

Кметът на Стара Загора пожела на Борисов да не се поддава на манипулации и да продължава смело напред. Премиерът отговори: „Нали знаете, че има една приказка – щом спиш добре, значи
имаш чиста съвест. Нали виждате колко сладко спинкам“.

Кметът на Казанлък благодари на премиера и Горанов за парите, дадени за пътни ремонти, защото общината няма как да ги спести сама.

Хората не се интересуват кое е държавно, кое общинско, а дали е направено добре, отвърна Борисов и даде за пример Борисовата градина в София. Само една четвърт на общината, даже мислех да сложа табели „Това е от Борисов“-„Това е от Станишев“, ама хората се интересуват да е направено, каза още лидерът на ГЕРБ.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров държа реч, като призова лидера на партията да не се поддава на провокациите с компроматите срещу него от последните дни. Подобни изказвания имаше и от други лидери на ГЕРБ от областта. Публиката приветства Бойко Борисов. Тя посреща на крака и с аплодисменти партийния и държавен ръководител.

1 коментар

  1. anonimen каза:

    Publikata tolupite na batBoiko .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране