19.01.2020 | 20:50
Божков разговаря 2 часа с фенове на „Левски“
От най-известните фенове на "сините" са присъствали бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев

Васил Божков бе на среща с феновете на „Левски“, която продължи повече от 2 часа. Бизнесменът, чийто холдинг е собственик на клуба, влезе за срещата на стадион „Георги Аспарухов“ директно през паркинга в сектор А и така избегна среща с чакащите отвън репортери.

Освен Божков, на срещата бе неговата дясна ръка и основен акционер в клуба Георги Попов. От най-известните фенове на „сините“ са присъствали бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, бившият председател на „Тръст Синя България“ Васил Колев, бившият председател на Националния фенклуб – Владимир Владимиров-Гугутката, и настоящият – Степан Хиндлиян, лидерът на агитката в Сектор Б – Любомир Костадинов-Младежа, представител на фракцията на „Ултрас Левски“ и др. Всички, пристигнали на срещата, бяха подложени на щателна проверка на входа от частни охранители.

Това бе първа такава сбирка на Божков със „сини“ фенове, а след нея изтече информация, че предстои още една.

Официално целта на срещата бе феновете да представят за разглеждане, обсъждане, доработване и приемане концепция за дългосрочно сътрудничество между организираните привърженици и ПФК „Левски“. Но след това от клуба обявиха, че няма да има изявления пред медиите.

Феновете на „сините“ също не пожелаха да разкрият подробности. Единственото, което заявиха, е, че са разговаряли лично с Васил Божков.

Степан Хиндлиян само отбеляза: „Ние бяхме гости на тази среща. Обсъждаше се бъдещето на „Левски“. Има собственици, които трябва да кажат дали е оптимистично бъдещето. Работата на привържениците е да подкрепят отбора, а не да правим прогнози дали бъдещето е оптимистично или не”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране