26.08.2018 | 12:14
Бременната снаха на Доган на яхта в Гърция

Демир Доган очаква син

Ахмед Доган ще става дядо през зимата. С първороден внук ще го дари синът му Демир, който през декември навършва 33 години. Майката на бебето – Памела, е 10 години по-млада от наследника на Доган и в края на май месец се дипломирала като спортен мениджър в НСА.

Според близки до почетния председател на ДПС внучето ще бъде кръстено на него. Още преди да се роди, внучето на Сокола вече живее като звезда. В момента бременната Памела и Демир са се скрили от изостреното към тях внимание на гръцки остров, където всеки ден се глезят с разходки в открито море на частна яхта. Лично Доган-младши управлявал плавателния съд, а уменията придобил още като юноша от своя баща, също известен любител на яхтите.

Памела обаче била доста предпазлива, не се излагала директно на слънчевите лъчи, не скачала в хладните тюркоазени води и пазела леко наедрялото си коремче с ефирни копринени туники. С Демир прекарвали на палубата по повече от 8 часа и всеки ден оставали в морето поне до залез-слънце. Синът на Доган непрекъснато бдял над приятелката си и се стараел да угажда на всеки неин каприз. Приготвял ѝ разкошни обеди в луксозната кухня на яхтата, като вместо на морските дарове бъдещата майка наблягала на пържолите, от което може да се гадае за пола на бебето.

Памела и Демир са заедно от съвсем скоро. Близки до най-желания милионерски наследник издават, че се влюбили преди около 2 месеца. Допреди това Доган-младши движеше с друга апетитна красавица – Илияна, с която бяха двойка почти година и обиколиха света.

Първата публична поява на новата снаха на почетния председател на ДПС бе преди няколко седмици, когато Памела придружи гаджето си на сватбата на кмета на община Белица, който е негов дългогодишен приятел. Демир кумуваше на младоженеца, а любимата му бе просто специален гост. За специалния повод тя бе подбрала официална черна рокля, от която коремчето ѝ не изпъкваше, но фактът, че не пие алкохол и не пуши цигари, само потвърди новината, че със сина на Доган чакат дете. В разгара на купона красивата Памела пък се похвали със снимка, че е хванала букета на булката, а приятелките ѝ шеговито коментираха, че е крайно време и нямат търпение да облече бяла рокля

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране