15.09.2015 | 0:02
Дъщерята на БГ професор открита мъртва в Англия
Трупът на 20-годишната Нина Паунова е открит в гориста местност

Дъщеря на българския професор по химия в университета в град Хъл, Великобритания – Веселин Паунов, е открита мъртва. Тялото на Нина Паунова е намерено в Йоркшир, съобщи „Дейли Мейл“.

Трупът на момичето е бил в гориста местност недалеч от колата й, която е изоставена. 20-годишната хубавица е описвана от приятелите си като „красавицата на Бевърли“. Тя живее с майка си Невиана, втория си баща Джим Мак Гивърн и 11-годишната си сестричка Марина в западен Йоркшир.

„Тя беше слънчево момиче, имаше много приятели и беше пълна с живот. Искаше винаги да опитва нови неща – нова храна, нови заведения и обожаваше да пътува“, разказва майката на момичето

Към момента полицията в Йоркшир работи по случая, но не е намерила никакви подозрителни улики, които да я отведат към версията за насилствена смърт.

Нина заминава за Великобритания, когато е само на 5 годинки. Учила е изкуство и дизайн в „Бъртън Колидж“, където получава три пъти отлични оценки на изпитните си работи. Момичето печели стипендия за университет и е трябвало да започне последната си година в специалността „Мода и маркетинг“ в Метрополитън Юнивърсити в Манчестър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране